De top 5 Nederlandse series op Netflix van het moment

Nederlandse series Netflix

De top 5 Nederlandse series op Netflix van het moment

Op het film en serieplatformgigant Netflix, is een groot aanbod aan internationale bekroonde films en series te vinden. Maar wist je dat er ook Nederlandse series Netflix te vinden zijn? Wat ons betreft: échte pareltjes.

Vanuit ons kikkerlandje komen de laatste jaren ook steeds meer toppers van de grond, die ook internationaal gezien hoog staan aangeschreven.

In dit artikel gaan wij je vertellen, over de top 5 Nederlandse series Netflix van het moment!

Hieronder lees je er meer over:

1: Nederlandse series Netflix? Kies voor de serie Toon

Wanneer je opzoek bent naar Nederlandse series Netflix mag de serie: ‘Toon’ zeker niet van je lijstje ontbreken. Voor Toon veranderd alles op het moment, dat hij tijdens een feestje met ietsjes te veel drankjes op een nummer op zijn gitaar begint te spelen.

Waarna het uiteindelijk op Youtube beland en wat hem vervolgens een grote wereldwijde bekendheid geeft. Alleen is de vraag: hoe gaat Toon zich hierin redden? Daar dien je zelf achter te komen.

Wat ons betreft een goede series op Netflix!

2: Kijk eens naar de serie Eigenkweek

De Vlaams-Nederlandse serie, is een serie die je zeker eens gezien moet hebben, aangezien het een fijne plot heeft om te volgen. Waarin je jezelf helemaal kunt kwijtraken in deze serie. Het gaat over de familie ‘Welvaert’, waarin boer Jos door een verkeerde belegging plots al zijn geld kwijt is.

Samen met zijn zoon zet hij vervolgens een cannabisplantage op om de verliezen terug te verdienen. Deze Nederlandse series Netflix, is er eentje die je zeker gezien moet hebben.

3: Nederlandse series Netflix? Check eens de serie Undercover

Zoek je nog naar Nederlandse series Netflix? Ga dan op avontuur met de serie genaamd: Undercover. Hierin volg je vanaf het eerste moment een undercover DUO, die op de camping XTC-gigant Ferry Bouman moeten komen wonen.

Om zo dus in zijn netwerk te infiltreren met als doel: om hem uiteindelijk op te pakken. Het seizoen 2 en 3 gaat hier vervolgens weer op door.

4: Bekijk ook de serie Anne+

In de maatschappij van nu is de LHBTIQ+ iets wat steeds meer in het nieuws aan het komen is. Waardoor ook steeds meer wordt genormaliseerd. De serie Anne+ speelt hier vervolgens goed op in daarom, is het zeker een fantastische Nederlandse series  Netflix.

Zoals de naam misschien al deed verklappen gaat het over Anne, die op zichzelf gaat wonen in Amsterdam. Vervolgens komt ze haar ex-vriendin tegen wat haar aan het denken zet. Gedurende dat weekend kijkt ze terug op alle relaties, die ze ooit heeft gehad.

En wat het allemaal heeft bijgedragen bij haar ontwikkeling naar de persoon, die zij vandaag de dag is.

5: De serie Ridder moet je hebben gezien

Opnieuw een Nederlands-Vlaamse serie in ons lijstje met Nederlandse series Netflix. Deze serie gaat over de advocate Helena de Ridder, die het roer volledig omgooit. Wanneer ze aan het werk gaat als openbaaraanklager.

Maar is het geen persoonlijke vendetta wat ze aan het opvoeren is? Het speelt zich af in de rechtbank van Gent. Elke aflevering behandeld één zaak waar je het allemaal vanuit het oogpunt van het Openbaarministerie kunt bekijken.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *