Tips voor een onbezorgde avond Netflix

netflix

Tips voor een onbezorgde avond Netflix

Hoe fijn is het, na een week hard te hebben gewerkt even helemaal niets. Lekker met een dekentje en wat lekkers op de bank de hele avond alleen maar genieten van je favoriete serie of film. Toch is het wel belangrijk dat je zorgt voor de juiste voorbereiden. Je kent het namelijk vast wel dat de eerste paar minuten vaak verloren gaan aan het zoeken van een geschikte film of serie. Dat kan anders vinden wij! Speciaal daarom hebben we een aantal praktische tips die jou kunnen helpen bij een onbezorgde avond Netflix. Doe er dus je voordeel mee.

Weet wat je wilt zien

Er is natuurlijk niets zo vervelend als wanneer je helemaal klaar bent voor een avondje films en series kijken, maar je eigenlijk niet weet waar je uit moet kiezen. Zorg er daarom dus ook voor dat je gedurende de tijd verschillende series en ook films in je notities op je telefoon opslaat, zodat je hier op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Je kent namelijk vast wel die ene vriend of vriendin die iedere verjaardag met een paar absolute must see series komt. Super handig dus om deze alvast in je telefoon te zetten, zodat wanneer het zover is je direct kunt beginnen met kijken.

Zet vast wat lekkers klaar

Tijdens een avondje film kijken heb je natuurlijk ook wel zin in iets lekkers. Omdat de film of serie die je kijkt vaak ontzettend spannend is, zit je er niet op te wachten dat je tussendoor nog de keuken in moet om alles klaar te maken. Het is dus verstandig om dit vast van te voren te doen. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken dat je in alle haast misschien zelfs wel je woonaccessoires goud van tafel gooit en kun je dus onbezorgd verder kijken. Wel is het handig om alles vast in bakjes te doen, want een krakende zak chips is natuurlijk voor niemand prettig.

Doe gemakkelijke kleding aan

In een strakke spijkerbroek of jeans op de bank televisie kijken is natuurlijk niet prettig. Zorg er daarom dus ook voor dat je lekker een trainingsbroek en een trui aan doet, zodat je kleding je niet in de weg kan zitten. Wel is het handig om dit vast van te voren klaar te leggen zodat je niet vlak voordat je wilt beginnen met kijken onnodig lang aan het zoeken bent en je uiteindelijk tot de conclusie komt dat het in de was ligt. Kortom, een goede voorbereiding is het halve werk. Wil jij nu nog meer tips, neem dan eens een kijkje op knuslifestyle.nl.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *